Ett år av kärlek

Nu är det bara några minuter kvar av den här dagen, mitt barns ettårsdag. Det har varit en stor dag för mig, tänk att vi har haft förmånen att få ha den här fantastiska människan hos oss i ett helt år. Vilken lycka! När hon somnade ikväll tittade Maken och jag igenom foton från året som gått. Vad mycket som har hänt, hon har lärt sig så mycket, utvecklats och förändrats.

Det har varit en bra dag för N. Även om hon inte är medveten om att det är hennes födelsedag har vi ändå försökt ge henne en riktigt bra dag, precis som vi gör alla dagar iofs men lite extra idag. Vi har lekt, ätit makaroner (favoriten just nu), haft lång plask- och lekstund i badkaret, sjungit sånger och haft trevligt besök. Inte att förglömma fina presenter och grattishälsningar. Det blev även en bit glasstårta vid fikan, det tyckte N var gott.

Det har varit ett underbart år, barn är en fantastisk gåva. N, som fått sitt namn efter ljuset, är verkligen ljuset i vårt liv. Att få barn är inget som bör tas för givet, jag är tacksam varje dag för att vi hade turen att få bli föräldrar.

Annonser

2 thoughts on “Ett år av kärlek

  1. Jag får tårar i ögonen! Grattis till er flicka och till er som blivit hennes föräldrar! Den gåvan och den glädjen kunde man inte föreställa sig. Det låter så klyschigt när man skriver det men så är det bara! Här närmar det sig också ettårsdagen, det känns helt overkligt.

    • Visst känns det overkligt, tänk vad mycket som händer på ett år. Man kan skriva alla klyschor som finns, de är alla sanna men ändå är de inte tillräckligt för att beskriva känslan. Vad kul att det närmar sig hos er också, då är vi inte så långt ifrån varandra 🙂

Lämna gärna en kommentar. Jag svarar på eventuella frågor i kommentarsfältet så glöm inte att titta in igen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s