Tekakor

Idag, ikväll snarare, har jag bakat tekakor.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1973.jpg
Jag tog receptet från kokboken på bilden men ökade mängden salt och socker för att få lite mer smak på brödet.

Före jäsning.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1974.jpg
Efter jäsning

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1975.jpg
Efter att jag plattat ut kakorna skulle de jäsa ytterligare trettio minuter på plåten.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1977.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1978.jpg
De blev inte så platta som jag hade trott men de kanske sjunker ihop något när de svalnar.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3f3/11493983/files/2015/01/img_1979.jpg
De smakade väldigt bra och jag är nöjd med brödet. Förra gången blev de smaklösa men den här gången blev de perfekta. Jag vill gärna baka mer bröd själv och köpa mindre. Har ni några bra recept på gott bröd?

Annonser

3 thoughts on “Tekakor

    • Det låter gott! Jag är sugen på att testa lite grövre bröd men har inte hittat något kul recept än, har inte letat så mycket heller. Hoppas allt är bra med dig!

Lämna gärna en kommentar. Jag svarar på eventuella frågor i kommentarsfältet så glöm inte att titta in igen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s